Bobbejaanland-schoolreisje-naar-World-of-Dinos

Nieuw in Bobbejaanland: World of Dinos!

’t Plezantste land wordt in 2024 avontuurlijker dan ooit tevoren! Dit voorjaar kan je meer dan 30 indrukwekkende dinosaurussen komen bewonderen in Bobbejaanland. ‘World of Dinos’ is een avontuurlijke beleving voor bezoekers van alle leeftijden.

Dompel je onder in een wereld vol dino’s!

Waaghalzen, opgelet! De dinosaurussen zijn onderweg naar Bobbejaanland. In april, mei en juni kom je er meer te weten over tientallen dino’s – van de T-rex tot de D-rex en méér. Ontdek interessante weetjes over je favoriete exemplaren en haal de archeoloog in je naar boven. Klaar voor een fotomomentje? Haal je beste dinopose boven en ze ‘rawwwr’!

Een avontuurlijke ervaring

Het ontdekkingsplezier stopt niet bij de expositie: tijdens de paasvakantie zijn doorheen het hele park sporen van de dino’s verstopt. Kan jij ze terugvinden? Let goed op terwijl je van meer dan 40 plezante attracties geniet. Wie weet ga jij als ranger-in-spe weer naar huis!

Bobbejaanland_WorldOfDinos

Zelfs bij regenweer

World of Dinos vindt plaats in de Arena: een overdekte locatie achteraan in het park. Doordat deze hal volledig overdekt is, kan je zelf op koude of regenachtige dagen genieten van de expositie!

Volledig gratis voor alle Bobbejaanland-bezoekers

Je ontdekt World of Dinos van zaterdag 6 april tot en met zondag 30 juni in Bobbejaanland. De toegang tot de expositie is inbegrepen in je ticket voor Bobbejaanland: je hoeft dus niets bij te betalen! World of Dinos is een aanrader voor alle leeftijden: van jong tot oud!

Meer info via www.bobbejaanland.be/worldofdinos.

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!