Schoolreisje naar Bobbejaanland in België

De plezantste schoolreis? Daarvoor ga je naar ’t plezantste land!

Op zoek naar een dagje vol plezier tussen de lessen door? Bobbejaanland is dé ideale bestemming voor een schoolreis om nooit te vergeten! Zak met je school af naar het groene Lichtaart voor een dag vol fun, avontuur en adrenaline. Dit seizoen maak je nieuwe herinneringen in ’t plezantste land. Het gezellige pretpark heeft verschillende themazones en meer dan 40 attracties voor groot én klein – zo kan je je de hele dag ongeremd amuseren!

 

Plezier en adrenaline voor elke leeftijd

Je dag goed beginnen? Dat doe je in Land of Legends. Triple launch coaster Fury schiet je aan een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in. Iets verder ervaar je in Typhoon de vrije val van je leven. Wie geen genoeg kan krijgen van al die spanning en adrenaline, moét de Sledge Hammer proberen. In deze gigantische pendel word je heen en weer geslingerd tot je volledig ondersteboven hangt!

Op naar het volgende avontuur! In Adventure Valley probeert King Kong je te pakken te krijgen – om je vervolgens helemaal door elkaar te schudden. Wie nog niet dolgedraaid is, kan de Naga Bay trotseren. In deze spinning coaster voelt elke rit volledig anders. Wist je al dat je in Bobbejaanland zeven unieke rollercoasters kan ontdekken? Adrenaline verzekerd!

Op zoek naar verfrissing? Iconische waterattracties zoals El Rio en Wild Water Slide zorgen gegarandeerd voor een verfrissende splash. Ideaal op een warme zomerdag!

 

Maak je ervaring compleet

Ontdek onze unieke themazones: ervaar de elementen in het wervelende Land of Legends of waan je even in het Wilde Westen in Cowboy Town. Zin in entertainment? Pik een muzikale show mee of ga op de foto met een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden! Nood aan een smakelijke pauze? Als schoolgroep geniet je van voordelige tarieven voor eten en drinken.

 

Kom langs voor de vernieuwde Indiana River

Dit seizoen herontdek je Indiana River! De Bobbejaanland-klassieker krijgt een volledig nieuw thema

én een nieuwe naam. Terwijl het iconische parcours onveranderd blijft, vertelt de thematisering een compleet ander verhaal. Ontdek de vernieuwde attractie dit seizoen zelf in ’t plezantste land!

Bezoek www.bobbejaanland.be voor meer informatie over ons aanbod.

 

Vanaf € 30,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Bobbejaanland
Olensteenweg 45,
2460 Lichtaart (België) 
www.bobbejaanland.be

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!