Over School Travel

School Travel regelt een inspirerende bestemming, de lunch en het vervoer. En dat alles tegen scherpe tarieven en met een uitstekende service. Als u uw schoolreisje via School Travel boekt,
bent u zeker van:

bellende eend

De allerlaagste all-in tarieven

Verder zoeken is niet nodig, want School Travel garandeert de laagste all-in tarieven.

Extra vroegboekkortingen

Vroege beslissers verdienen extra voordeel. Bevestigt u onze offerte binnen 10 dagen, dan ontvangt u € 0,50 korting per persoon. Beslist u voor 1 maart, dan ontvangt u een extra € 0,50 korting per persoon. De korting kan dus flink oplopen.

Polsbandje voor iedere leerling

Elke leerling ontvangt bij School Travel een stevig polsbandje in een felle kleur. Op dit bandje kunt u het telefoonnummer van de begeleider schrijven, zodat uw reis nog veiliger verloopt.

Persoonlijke service en uw eigen contactpersoon

Het contact via u en School Travel loopt altijd via een eigen contactpersoon. Hierdoor wordt u persoonlijk en snel geholpen.

Alleen busvervoer nodig?

Wij werken nauw samen met Wijdemeren Tours. Zo helpen wij u gemakkelijk op weg naar elke bestemming.

Zo werkt School Travel

De all-in prijs is gebaseerd op een periode van acht uur, inclusief reistijd. De bussen vertrekken bijvoorbeeld om 09.00 uur en ze zijn om 17.00 uur weer terug op school. Standaard gaan we uit van 50 personen (44 leerlingen en 6 begeleiders) en een totale afstand van 100 kilometer.  Iedere situatie resulteert in een andere prijs. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan, dan weet u exact hoeveel uw schoolreisje per persoon gaat kosten.

Vraag een offerte aan

U vraagt telefonisch via 085 04 04 200 of via het offerteformulier een vrijblijvende offerte aan. Bekijk al onze bestemmingen op deze website. Ook voor bestemmingen die niet op de website of in deze gids vermeld staan, maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Let op onze vroegboekkorting

Binnen 48 uur ontvangt u van ons per e-mail een geheel vrijblijvende offerte. De offerte wordt uitgebracht op basis van vervoer en entree. Bij de offerte ontvangt u tevens informatie over eventuele arrangementen zoals lunches of aanvullende programma’s.

School Travel

School Travel regelt alles voor u. Wij reserveren de touringcar, verzorgen de entree en regelen eventuele lunches en verzekeringen. Uiteraard ontvangt u van ons een bevestiging met onder meer de dagindeling. Voor vertrek ontvangt u ook onze informatiemap met alle benodigdheden voor het schoolreisje. Zoals busnummers, informatie over de eventuele lunch en bijvoorbeeld polsbandjes voor elke leerling.

Afronding

Na afloop van het schoolreisje vult u het afrondingsformulier in.
Vervolgens krijgt u geld terug bij minder deelnemers of u ontvangt een aanvullende nota bij meer deelnemers.

Tot in de puntjes verzorgd

Op de ‘grote dag’ staan de touringcars keurig op tijd op de afgesproken plaats. Bij aankomst hoeft u niet in de rij te staan met een dikke portemonnee; uw reservering ligt klaar bij de kassa dus het plezier kan meteen beginnen!

schoolreis bestemmingen

Neem contact met ons op

E-mail

info@schooltravel.nl

Telefoon

085 – 040 42 00

Adres

Cannenburgerweg 51, 1244 RG  Ankeveen