Over-schooltravel-schoolreisjes

Over School Travel

School Travel regelt een inspirerende bestemming, de lunch en het vervoer. En dat alles tegen scherpe tarieven en met een uitstekende service. Als u uw schoolreisje via School Travel boekt, bent u zeker van:

Alles-over-schooltravel-schoolreisjes

De allerlaagste all-in tarieven

Verder zoeken is niet nodig, want School Travel garandeert de laagste all-in tarieven.

Vroegboekkortingen

Vroege beslissers verdienen extra voordeel. De meeste bestemmingen bieden een korting als u voor een bepaalde datum boekt. Als u onze offerte ook nog eens binnen 10 dagen bevestigt ontvangt u € 0,50 extra korting per persoon. De korting kan dus flink oplopen.

Polsbandje voor iedere leerling

Elke leerling ontvangt bij School Travel een stevig polsbandje in een felle kleur. Op dit bandje kunt u het telefoonnummer van de begeleider schrijven, zodat uw reis nog veiliger verloopt.

Persoonlijke service en uw eigen contactpersoon

Het contact via u en School Travel loopt altijd via een eigen contactpersoon. Hierdoor wordt u persoonlijk en snel geholpen.

Vertrouwd busvervoer

Wij werken nauw samen met Wijdemeren Tours. Zo helpen wij u gemakkelijk op weg naar elke bestemming.

Over-schooltravel-schoolreisjes

Zo werkt School Travel

De all-in prijs is gebaseerd op een periode van acht uur, inclusief reistijd. De bussen vertrekken bijvoorbeeld om 09.00 uur en ze zijn om 17.00 uur weer terug op school. Standaard gaan we uit van 50 personen (44 leerlingen en 6 begeleiders) en een totale afstand van 100 kilometer.  Iedere situatie resulteert in een andere prijs. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan, dan weet u exact hoeveel uw schoolreisje per persoon gaat kosten.

offerte-schoolreisje

Vraag een offerte aan

U vraagt telefonisch via 085 04 04 200 of via het offerteformulier een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk kijken naar de bestemmingen op onze website maar ook voor bestemmingen die niet op onze website staan kunt u een offerte aanvragen.

vroegboekkorting-schoolreisje

Let op onze vroegboekkorting

Binnen 48 uur ontvangt u van ons per e-mail een geheel vrijblijvende offerte. De offerte wordt uitgebracht op basis van vervoer en entree. Bij de offerte ontvangt u tevens informatie over eventuele arangementen zoals lunches of aanvullende programma’s.

offerte-schoolreisje

School Travel regelt alles

School Travel regelt alles voor u. Wij reserveren de touringcar, verzorgen de entree en regelen eventuele lunches en verzekeringen. Uiteraard ontvangt u van ons een bevestiging met onder meer de dagindeling. Voor vertrek ontvangt u ook onze informatiemap met alle benodigdheden voor het schoolreisje. Zoals busnummers, informatie over de eventuele lunch en bijvoorbeeld polsbandjes voor elke leerling.

busvervoer-schooluitje

Tot in de puntjes verzorgd

Op de ‘grote dag’ staan de touringcars keurig op tijd op de afgesproken plaats. Bij aankomst hoeft u niet in de rij te staan met een dikke portemonnee; uw reservering ligt klaar bij de kassa dus het plezier kan meteen beginnen!

afronding-schoolreisje

Afronding

Na afloop van het schoolreisje vult u het afrondingsformulier in. Vervolgens krijgt u geld terug bij minder deelnemers of u ontvangt een aanvullende nota bij meer deelnemers.

schoolreis bestemmingen

Neem gerust  contact met ons op

E-mail

info@schooltravel.nl

Adres

Cannenburgerweg 51

1244 RG  Ankeveen

Alles-over-schooltravel-schoolreisjes

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!