Over-schooltravel-schoolreisjes

Prijsbewust plannen

Naast de VroegBoekKorting en de speciale kortingsactie helpt School Travel uw graag uw schoolreisje nóg voordeliger te maken. dit kan door middel van deze vijf TopTips! Liever direct een offerte aanvragen? Scroll naar beneden!

Alles-over-schooltravel-schoolreisjes

Geef uw budget door

Heeft u een bepaald budget, dan zoeken wij een passend schoolreisje. Natuurlijk kunt u ons vertellen wat voor soort bestemming uw voorkeur heeft. Of het nu om een avontuurlijk, een leerzaam of spannend schoolreisje gaat, wij regelen een leuke reis (liefst ruim) binnen uw budget.

Ga niet te ver van huis

Allereerst heeft u natuurlijk meer tijd op uw bestemming als deze niet te ver weg is. Een belangrijk deel van de vervoerskosten is afhankelijk van het aantal kilometers dat gereden wordt. Een bestemming in de buurt is daarom voordeliger.

Voordeel voor vroege vogels

Diverse bestemmingen kennen een VroegBoekKorting. U ontvangt deze korting wanneer u voor een bepaalde datum reserveert. 

Neem een auto mee

In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om een auto mee te laten rijden. Dat kan de kosten van de inzet van een extra bus schelen. Wij adviseren u hierover in onze offerte.

Alleen busvervoer!

Zorgt u zelf voor entreekaarten voor uw uitstapje en heeft u alleen vervoer nodig? Ook dan helpt School Travel u graag voordelig op weg. Wij werken nauw samen met Wijdemeren Tours. Zo vervoeren wij u gemakkelijk naar elke bestemming.

Offerte aanvragen

Wanneer u een offerte opvraagt ontvangt u van ons binnen 48 uur een prijsvoorstel. U kunt voor vragen ook telefonisch contact met ons opnemen via:  085 04 04 200.

Schooltravel, je schoolreisje compleet geregeld

Groep(en)

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!