Busvervoer voor je schoolreisje

Soms heb je alleen een bus nodig

Bij School Travel heb je je schoolreisje in één keer geregeld. Vervoer, bestemming, lunch… maar wat nu als je alleen het busvervoer voor je schoolreisje wilt regelen? Je hebt zelf je bestemming al geregeld, je gaat een dagje naar het bos, of je gaat al jaren naar dezelfde locatie voor het schoolkamp? Dan kan je terecht bij Wijdemeren Tours

Busvervoer met ervaring in schoolreisjes

Wijdemeren Tours werkt nauw samen met School Travel. Daardoor hebben ze als busbedrijf een meer dan gemiddelde ervaring met schoolreisjes en personenvervoer voor kinderen. Buschauffeurs die weten hoe het werkt, bekend zijn met alle schoolreislocaties en een team op het bedrijfsbureau dat snel kan schakelen. Echte schoolreisexperts, dat werkt wel zo prettig.

Uitgebreid wagenpark voor schoolreisjes

Wijdemeren Tours heeft een groot aantal bussen met capaciteit van 16 tot 92 personen. Hierdoor kunnen ze per schoolreisje verschillende bussen inzetten en combineren en hebben ze voor elke vraag de juiste oplossing. Met het goed onderhouden wagenpark zijn de kinderen en begeleiders verzekerd van een comfortabele en vooral ook veilige reis.

Familiebedrijf met korte lijnen

Wijdemeren Tours is opgericht en uitgebouwd door de familie van ter Meij. Betrokken mensen die gaan voor de lange termijn relatie. Deze familiecultuur zie je ook terug bij de chauffeurs, iedereen is onderdeel van één grote familie. Dit uit zich in enthousiasme en betrokkenheid. Neem gerust eens contact met ze op voor je vervoersvraag.

Toch in één keer het complete schoolreisje geregeld?

Kijk dan gewoon eens rond op onze bestemmingen en vraag een offerte aan. Staat jouw favoriete schoolreis-bestemming er niet tussen? Ook dan regelt School Travel graag het complete schoolreisje, vraag dan gewoon een offerte aan en geef je eigen bestemming op.

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!