schoolreis-agenda-julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren: een kalender vol te gekke evenementen!

Klaar voor een seizoen vol opwinding? Kinderpretpark biedt een kalender boordevol evenementen die zorgen voor fantastische momenten:

Paaseieren zoeken

Op 24, 29, 30 en 31 maart en 1 april verstopt de paashaas een overvloed aan paaseieren in het Julianatoren-bos. Sommige eieren verbergen zelfs waanzinnige prijzen! Pak je paasmandje en ga op een speurtocht vol plezier.

Lenteweken-Pasen
schoolreisje-julianatoren-Het-Grote-Lentefestijn

Het Grote Lentefestijn

Van 24 maart t/m 30 juni is het park omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Met meer dan 60 geweldige attracties, sprankelende Lenteshows en een ontluikende natuur is dit een evenement dat je niet wilt missen.

Zomerse Sprookjesweken

Van 5 juli t/m 31 augustus stap je in een betoverende wereld vol magie tijdens de Zomerse Sprookjesweken! Laat je betoveren door de vele sprookjesshows met de Julianatoren-karakters en zie je dromen werkelijkheid worden.

Sprookjesweken-schoolreisje
Dinoweken-Julianatoren

Dinoweken

Van 1 t/m 29 september reis je terug in de tijd tijdens de Dinoweken. Betreed een wereld waar reusachtige dinosaurussen tot leven komen. Beleef spannende avonturen bij De Grote Dinoshow, ontmoet levensechte Dinosaurussen, aai een babydino en nog veel meer.

Halloween

Van 4 oktober t/m 3 november wordt het park omgetoverd tot een griezelig Halloween-rijk vol spookachtige attracties en activiteiten. Durf jij het aan?

schoolreisje-Halloween-julianapark
sinterklaas-schoolreis-apeldoorn

Het Grote Sinterklaasfestijn

Van 16 t/m 1 december zetten Sinterklaas en zijn Pieten de boel op zijn kop. Feest mee met de Disco Pieten, behaal je Pietendiploma, geef een wortel aan Ozosnel en geniet van alle Sinterklaasshows.

Attracties & shows

Naast deze te gekke evenementen biedt het park meer dan 60 attracties en shows waar je van het ene waanzinnige avontuur in de andere rolt.

Beleef een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour, trotseer de woeste golven in de Draaiende Piraat en maak een doldwaze rit in de achtbaan Jul’s Rollerskates.

Dans en zing mee met de geliefde Julianatoren-karakters tijdens de fantastische parkshows. Na afloop staan ze klaar voor een knuffel en een te gekke foto!

Wanneer gaan jullie?

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!