Schoolreisje naar Wildlands Adventure Zoo Emmen

Een wereldreis in één dag

In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter bekend als Nortica, Serenga en Jungola. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

 

Schoolreis tussen de dieren

Ontdek nieuwe diersoorten waaronder de kleinste aapjes ter wereld, eekhoorns en in het nieuwe Raccoon Creek wasberen en stinkdieren. In het voorjaar van 2021 wordt er ook een jong olifantje verwacht! Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en maak een duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt.

 

Extra activiteiten

Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kan je kiezen uit één van de extra activiteiten om de schoolreis nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld één van de nieuwe educatieve ontdekkingstochten, een expeditie achter de schermen of een spannende expeditie na sluitingstijd. Nieuw is de interactieve biologies Polar Science en de escape village Rhino Rescue. Kijk voor meer informatie op wildlands.nl/scholen.

vanaf € 21,35 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
Emmen
www.wildlands.nl