Walibi Holland in Biddinghuizen

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje uitrazen in Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen leven.

Zo krijg je de klas wel stil!

Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombreros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), genieten van het uitzicht in de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze even lekker afkoelen in  El Rio Grande of Splash Battle. Bovendien hebben we sinds seizoen 2016 de gloednieuwe, super gekke thrill ride Lost Gravity!

Laat ze alle schoolstress eruit gillen in Walibi Holland!

Laat ze alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress: Platform 13. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het adembenemende uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder en dan hebben we sinds seizoen 2016 ook nog de gloednieuwe crazy thrill ride Lost Gravity die zo bizar is, dat de leerlingen al leip zijn voordat de ride begonnen is!

 

 

vanaf € 26,50 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
www.walibi.nl