schoolreisje naar THIS IS HOLLAND in Amsterdam

The Ultimate Flight Experience: spectaculair én leerzaam!

Met de hele klas beleef je een unieke vliegervaring bij THIS IS HOLLAND in Amsterdam. Leerlingen leren hier op toegankelijke wijze hoe Nederland is ontstaan en over een volk dat met dijken, polders en molens land wist te winnen van de zee.

Vlieg als een vogel!

In de Ultimate Flight Experience vlieg je gezamenlijk langs vele bijzondere locaties van de Lage landen. Je komt rakelings langs plekken zoals de Amsterdamse grachten, de tulpenvelden en de Zaanse Schans. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert. Ga er maar voor zitten… riemen vast… en vliegen maar!

Leer en ontdek

De leerlingen leren alles over de 22 authentieke locaties uit de vlucht en vergroten hun kennis over Nederland op een speelse en unieke manier. De totale Experience duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de Flight Experience.

Na afloop is iedereen een bijzondere ervaring rijker én zal er met nieuwe ogen naar Nederland worden gekeken.

THIS IS HOLLAND in de klas!

Maak het bezoek helemaal compleet door gebruik te maken van het gratis lespakket van Stichting THIS IS HOLLAND. Het lespakket laat zien hoe mooi Nederland is en hoe bijzonder onze (water)geschiedenis is. Spraakmakende periodes uit het verleden worden uitgelicht in meerdere themalessen. Met uniek beeldmateriaal, videoclips en werkbladen worden de leerlingen actief gestimuleerd na te denken over diverse vraagstukken.

Meer informatie: www.thisishollandindeklas.com

Vanaf € 23,75

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

THIS IS HOLLAND
Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
www.thisisholland.com

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!