Schoolreisje naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen

Beleef de betovering!

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een populaire bestemming voor schoolreisjes met kinderen uit de onderbouw.
Het park biedt volop mogelijkheden voor een geslaagd schoolreisje.

Bekende sprookjes

Natuurlijk vindt je in het park diverse bekende en minder bekende sprookjes uit de sprookjesboeken zoals Hans en Grietje, Klein Duimpje of Pinokkio. Alle uitbeeldingen zijn voorzien van beweging en aanstekelijke muziek. In de hoofdzaal van kasteel ‘Violinde’ is meerdere keren per dag een show van een half uur te zien.

Natuurlijk is er een grote overzichtelijke speeltuin waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Op kinderboerderij zijn geitjes, schapen, alpaca’s en vele andere dieren.

Op het park zijn daarnaast diverse attracties waar de kinderen zelfstandig of onder begeleiding gebruik van kunnen maken. Rijden in een heuse oldtimer of op de rug van een levensechte pony, het is allemaal mogelijk. Deelname aan de attracties is onbeperkt, behalve voor de Dobberbootjes. Bij binnenkomst krijgen de kinderen hiervoor één deelnamekaartje.

Hekspeditie

Nieuw is de Hekspeditie. Een onvergetelijke ervaring waarbij de bezoekers onder leiding van Heks Hupsakee een virtuele rondvlucht maken over het park.

Binnen- en buiten

In het geval van minder mooi weer zijn er verspreid over het park diverse schuilmogelijkheden en overdekte voorstellingen en attracties.

Er geldt een maximum capaciteit voor het park, dus tijdig reserveren gewenst.

Vanaf € 22,85

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Sprookjeswonderland
Kooizandweg 9
1601 LK Enkhuizen
www.sprookjeswonderland.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!