Schoolreisje naar Speelboerderij Binky in Apeldoorn

Speelboerderij Binky is de leukste speelboerderij van Apeldoorn!

Op de boerderij kun je lekker spelen tussen de dieren. Ondertussen leer je al spelend allerlei bijzondere weetjes over de dieren. In de vele speeltuinen kun je al je energie kwijt door je mooiste hut te bouwen van hout of legoblokken. Klim zo hoog als je durft, laat je kunsten zien op de airtrampoline, race op het verkeersplein en zoefff van de hoge tunnelglijbaan. Wie is het snelst beneden? Stap samen met je vriendjes in de waterfietsen en laat zien wie de beste is met een potje minigolf.

Van al dat spelen krijg je natuurlijk wel trek. Ga lekker zitten op een van de picknickbanken op de speelweide of op het horecaterras. Geniet van een snack of een lekker gezond broodje. Wie weet kom je Binky nog tegen tijdens je bezoek…!

Ontdekken spelen en leren

Ontdekken, spelen en leren dat zijn de ingrediënten voor een te gek schoolreisje. Bij Speelboerderij Binky hoef je je geen moment te vervelen!

Schoolreisjes bij Speelboerderij Binky zijn inclusief:

  • Inclusief friet of een bruin broodje kaas (keuze voor alle kinderen van het schoolreisje niet per kind), Binky limonade en waterijsje (ook voor begeleiders)
  • Eén begeleider per 10 kinderen gratis
  • Gratis warme drank naar keuze voor de begeleider
  • Minimaal 20 betalende bezoekers

Vanaf € 23,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Speelboerderij Binky
Dubbelbeek 4
7333 NJ Apeldoorn
www.binky.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!