Schoolreisje naar Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen, waar avontuur, plezier en het authentieke Wilde Westen samenkomen!

Stap binnen in de betoverende wereld van Attractiepark Slagharen. Waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen je op elke hoek opwachten! Ontdek de magie van het oude frontier met een moderne twist, waar jij en je klas kunnen genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en opwinding.

Cowboyleven

Maak kennis met het echte cowboyleven terwijl je door de sfeervolle straten van het park wandelt, waar elk detail de rijke geschiedenis van het Wilde Westen weerspiegelt. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, je dag is niet compleet zonder hun een high five te geven. Maar pas op voor de Red Bandits, zij staan klaar om je uit te dagen!

Gold Rush

Waag je aan de Gold Rush en ervaar de sensatie van een echte goudkoorts! Deze spannende achtbaan neemt je mee op een razendsnelle reis door het mijngebied, met adembenemende bochten en onverwachte wendingen. Voel de wind door je haren en de opwinding in je buik terwijl je de goudkoorts van dichtbij ervaart.

Meer dan 30 attracties, shows en het straatentertainment

Bij Attractiepark Slagharen draait het niet alleen om spanning en sensatie, maar ook om gezelligheid en vermaak voor de hele klas. Ontdek de meer dan 30 attracties, shows en het straatentertainment. Hier vind je voor elk wat wils.

Laat je betoveren door de unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op je wachten. Breng quality time door met je familie of vrienden en beleef een dag vol onvergetelijke momenten. Maak herinneringen die een leven lang meegaan in het hart van het Wilde Westen!

Schoolreisbestemming-slagharen

Vanaf € 26,25

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
www.slagharen.com

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!