Schoolreisje naar SEA LIFE Scheveningen

Maak kennis met de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen

Een uitstapje naar SEA LIFE Scheveningen geeft een kijkje in de onderwaterwereld. Je komt oog in oog te staan met allerlei zeedieren, van haaien tot roggen, kleurige tropische vissen en een zeeschildpad. Ontmoet ook onze otters Max en Skittle. SEA LIFE heeft meer dan 45 aquaria met vissen uit de Noordzee maar ook uit het Amazonegebied. In dit tropisch oerwoud zwemmen gevaarlijke piranha’s en zie je een kaaiman. Als je door de onderwatertunnel loopt, krijg je een prachtig beeld van hoe het moet zijn om op de bodem van een tropische oceaan te wandelen. Een bezoek aan de voelpoel is ook een aanrader, hier leven dieren uit de Noordzee in de natuurlijke omgeving, zoals krabbetjes en zee egels. Dit is ook de enige plek waar leerlingen in SEA LIFE met de handen in het water mogen; de zee anemonen mogen namelijk worden aangeraakt! De aanwezige en deskundige medewerker verteld van alles over deze en vele andere bijzondere dieren, die gewoon bij ons in de zee leven.

Vis Fantasie en Virtual Reality

Kinderen kunnen hun eigen vis kleuren en tot leven brengen in het nieuwe virtuele aquarium: Vis Fantasie! Voor de leerlingen is er tijdens het bezoek een speurtocht, deze is gericht op onze campagne ‘Kweken, redden en beschermen’. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen ontdekken de leerlingen hoe bijzonder de onderwaterwereld is. Ook is het nu mogelijk om bij SEA LIFE zelf een duik te nemen. Zet je duikhelm op en ga naar de bodem van de zee. Er is een kinderversie en een volwassenversie en de duik duurt 3 minuten. Het duikstation vind je aan het einde van de route.

Gratis les

Educatie staat bij SEA LIFE hoog in het vaandel, daarom bieden wij zeer aantrekkelijke tarieven voor scholen en de mogelijkheid tot het bijboeken van een gratis haaien- of zeepaardles, gegeven door een van onze medewerkers en aangepast aan de leeftijd van de groep. De leerlingen kunnen tijdens de schoolreis hun lunch meenemen of combineren met het restaurant naast SEA LIFE met frietjes en ranja – informeer bij boeking naar de mogelijkheden. Een schoolreis naar SEA LIFE Scheveningen is geschikt voor alle leeftijden. De attractie is grotendeels overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer, de bus kan de leerlingen om de hoek van de attractie af zetten. Een gemiddeld bezoek duurt anderhalf uur, maar het toegangskaartje blijft de hele dag geldig.

Vanaf mei 2020 is het ook mogelijk om een bezoek aan SEA LIFE te combineren met het naastgelegen LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen – informeer bij boeking naar de mogelijkheden.

Vanaf € 17,25

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK DEN HAAG
www.sealife.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!