Schoolreisje naar Plopsa-parken in Coevorden, Coo, Hasselt en De Panne

Beleef een magisch schoolreisje in de Plopsa-Parken

Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt áltijd wat te beleven! Geniet van buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden. Stuur je leerlingen op ontdekking in de Wickiebaan waar ze rakelings scheren langs de ruige rotsen of laat hen de ruime buitenzone ontdekken met onder andere de Klimberg en de Dansende Fonteinen. In het mooiste indoorpretpark van Nederland vervelen jouw leerlingen zich geen moment! Of wat dacht je van een trip naar de Belgische Plopsa-parken? Maak je klaar voor een rit op de gloednieuwe The Ride to Happiness of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash in Plopsaland De Panne, duik in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne of Plopsaqua Landen-Hannuit die met hun Wild River, Stormbad, Buitenbad en spannende glijbanen uren waterpret bieden. Of ontdek de verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur in Plopsa Coo. De allerkleinsten zijn welkom in Plopsa Indoor Hasselt, waar ze áltijd oren en ogen te kort komen op de 25 betoverende attracties!

 

Gratis educatieve projecten

Een schoolreis naar de Plopsa-parken is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk! Ontdek de gratis educatieve projecten:

  • Bijenklas met Maya: Maak je leerlingen op een speelse wijze bewust van het belang van de bijen en hun ecologische, economische en sociale impact.
  • Verkeersklas: De leerlingen frissen de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Daarna kunnen ze de aangeleerde theorie omzetten in de praktijk op het Verkeerspark.
  • Energieklas by Eneco: Op een speelse manier komen je leerlingen meer te weten over duurzame energie en hoe Plopsa hiermee omspringt.
  • Boerderijklas met Amika: Neem je klas mee naar de boerderij en leer alles over de dieren en hun verzorging. Misschien komen de leerlingen wel Amika tegen!
  • Dinoklas: Ontdek hoe dinosaurussen leefden, wat ze aten en welke verschillende soorten er waren.

Ga naar www.plopsaschools.nl voor een overzicht welke educatieve projecten beschikbaar zijn in de verschillende parken en meer informatie.

 

Voordelen voor leerkrachten

Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Vanaf € 26,90

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Plopsa
De Panne, Hasselt
Coevorden en de Ardennen
www.plopsa.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!