Scahoolreisje naar Plaswijckpark in Rotterdam

Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.

Familiepark Plaswijckpark, voor een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

SPEELWIJCK

SPEELWIJCK is de beste wijk van het park om flink in te ravotten. Je vindt er meer speeltuinen dan je ooit bij elkaar hebt gezien. Neem de Havenspeeltuin: je wordt er gegarandeerd zeiknat! In de Apenspeeltuin slinger je als een malle rond aan de touwen. En in de Verkeerstuin kun je als een doorgewinterde wegpiraat bewijzen dat je eigenlijk veel beter dan je ouders weet hoe je moet autorijden. Ook fijn: SPEELWIJCK is overzichtelijk en veilig, want vanaf het centraal gelegen terras kunnen begeleiders makkelijk een oogje in het zeil houden.

HUIS IN DE HEUVEL

In het midden van SPEELWIJCK ligt het Huis in de Heuvel. Dit kleurrijke binnenspeelhuis van opa en oma Van der Plas is groter dan drie enorme tennisvelden! Wel zo fijn, voor als het buiten eens hondenweer is. Doe hier lekker wat je thuis allemaal niet mag. Op de trampolines springen op de bedden, spuiten met badschuim, hollen, klauteren en kruipen door een wirwar van geheime tunnels en gangen.

DIERENWIJCK

In de dierentuin van Plaswijckpark is het een echte beestenboel. Dat hoor je. Dat zie je. En dat ruik je, zo hee! De dieren die er wonen willen jou net zo graag leren kennen als andersom. Dus kom kennis maken met de apen, roofdieren en alle andere bewoners. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Je kan in DIERENWIJCK ook je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of ravot je rot in de Speelbeek.

WANDELWIJCK

Af en toe moet je even bijkomen van al het rennen en ravotten. WANDELWIJCK is de beste plek om even te relaxen. Zoek een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten.

Spelen en leren tegelijk?

Met een educatief programma kunnen kinderen spelenderwijs leren. Word een kabouter, superspeurder of een echte Plaswijck-bioloog. De programma’s zijn beschikbaar voor diverse leeftijden en niveaus en kosten €3,50 per leerling.

Een Stoere Hap

Trek gekregen van al dat ravotten, klauteren en speuren? Kies dan voor een frietje mèt of een Stoere Hap (frietje mèt of poffertjes, een pakje Wicky 0% en een waterijsje, Danoontje of appelmoes). Voor een kleine meerprijs vult u dit aan met de volgende 3 minisnacks: kaassoufflés, kipnuggets, frikandellen of een mix hiervan.

Gratis terugkomkaartje!

Ben je op schoolreis geweest? Dan krijgen de leerlingen ook nog eens een terugkomkaartje mee, zodat ze het bezoek nog een keer dunnetjes over kunnen doen.

Stapelkorting

Is jouw school in 2019 ook geweest? Dan krijg je 10% korting! Ben je in 2019 én 2018 geweest? Dan krijg je zelfs 20% korting!

vanaf € 20,80 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Plaswijckpark
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
www.plaswijckpark.nl