Plaswijckpark in Rotterdam

Speelwijck

In onze speeltuin raak je niet uitgespeeld! Ga van de supersnelle Kangaroetsjjj, in onze ouderwetse carrousel en vlieg over het water in de kabelbaan. Ook de waterfietsen, klimtorens, (reuzen)schommels en vele andere speeltoestellen bieden plezier voor alle leeftijden. Overzichtelijk en veilig, want vanaf het centraal gelegen terras kunnen begeleiders makkelijk een oogje in het zeil houden.

In de volledig vernieuwde, grote verkeerstuin leef jij je uit op onze skelters. Onderweg kom je van alles tegen! Oververhit geraakt van het skelteren? Kom lekker spetteren in de havenspeeltuin. Of doe net als de vari’s op het apeneiland en kom spelen in de uitdagende apenspeeltuin.

Het Huis in de Heuvel, het grootste speelhuis van Nederland!

Trampoline springen op de bedden in de slaapkamer. Met badschuim spuiten in de badkamer. Klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Oftewel, binnen lekker de beest uithangen. Het kan nu écht allemaal in familiepark Plaswijckpark.

Dierenwijck

In de volledig vernieuwde dierentuin van Plaswijckpark vind je meer dan 50 diersoorten zoals apen en wallabies. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is?

Wandelwijck

Zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of op één van de vele picknickbanken te genieten? Dan moet u in Wandelwijck zijn.

Educatieve programma’s 

Plaswijckpark biedt leerlingen verschillende educatieve programma’s. Omgetoverd worden tot een heuse kabouter of kennis maken met de dieren door middel van een spannende speurtocht. Kosten? Slechts € 3,40 per kind, per les.

Gratis terugkomkaartje

Op schoolreis geweest? Dan krijgen de leerlingen een gratis terugkomkaartje!

vanaf € 19,60 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Plaswijckpark
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
www.plaswijckpark.nl