Schoolreisje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Een schoolreisje bij Ouwehands Dierenpark is  educatief, actief en daarnaast vooral leuk!

Schoolreisje in Ouwehand: een heerlijke dagje samen erop uit met de hele klas of school. Ouwehands Dierenpark heeft alles in huis om er een geslaagd schoolreisje van te maken. Naast de dieren zijn er veel mogelijkheden voor de kids om actief bezig te zijn. Met touwladders klimmen van boomhut naar boomhut, volop speelplezier in Europa’s grootste overdekte speeljungle, speurtochten en nog veel meer. Een leerzaam schoolreisje met vele extra’s  voor een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark.

Uniek in Nederland… reuzenpanda’s

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer. Ontmoet de unieke reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda en muntjak.  Sta neus aan neus met de ijsbeer, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Expeditie Berenbos

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. Bewonder de sterrenhemel, ga op avontuur in Het Berenbos en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Doctor Dodo en de Knettergekke Knappe Koppen

Maak kennis met Doctor Dodo en Knettergekke Knappe Koppen. Deze wonderlijke wetenschappers runnen gezamenlijk de Academie en het Laboratorium in het park. Een muzikaal en knettergek feestje voor jong en oud!

Gorilla Adventure

Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle

Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

 

vanaf € 19,45 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
www.ouwehand.nl