Schoolreisje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Een schoolreisje bij Ouwehands Dierenpark is educatief, actief en daarnaast vooral leuk!

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de beren in Expeditie Berenbos én hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle!

Uniek in Nederland… reuzenpanda’s

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer. Ontmoet de unieke reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda en muntjak.

Expeditie Berenbos

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. Bewonder de sterrenhemel, ga op avontuur in Het Berenbos en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Gorilla Adventure

Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle

Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Nieuw!

In 2019 is een splinternieuw Aldabra reuzenschildpaddenverblijf geopend met maar liefst
31 bewoners. In 2020 wordt een nieuw bonoboverblijf geopend.

vanaf € 23,- per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
www.ouwehand.nl