Schoolreisje naar Outdoorpark SEC Almere

Survival schoolreisje voor iedereen

Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere zit vol plezier, actie en avontuur. Tijdens het programma voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. Maar het is niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Op avontuur in het outdoorpark

Het meest geboekte schoolreisje is de survival. In het outdoorpark gaan leerlingen de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, waterbassins en andere spannende onderdelen. Het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Kies je eigen schoolreisje

Outdoorpark SEC Almere biedt meer, zoals:

  • Expeditie Robinson: teambuilding, competitie en veel plezier
  • Zomerspelen: een extra voordelig programma met veel vrijheid
  • Highrope klimmen: een ontdekkingstocht hoog in de bomen, bij buren Fun Forest
  • Vlotvaren: je eigen vlot bouwen en daarna heerlijk varen op het meer
Praktische informatie

Het programma duurt tussen de 2 ½ en 5 uur, afhankelijk van de gekozen activiteiten. Outdoorpark SEC Almere heeft een breed aanbod aan eten en drinken – maar het meenemen van eigen consumpties is ook toegestaan.

Over Outdoorpark SEC Almere

Sinds 1994 organiseert SEC Almere outdooractiviteiten voor schoolreisjes, introductiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en teambuilding. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het outdoorpark in boswachterij Almeerderhout. Een schoolreisje naar Outdoorpark SEC Almere kan het hele jaar; de activiteiten worden aangepast aan de weersomstandigheden.

vanaf € 23,90 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Outdoorpark SEC Almere
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
www.outdoorparkalmere.nl