Schoolreisje naar Outdoorpark SEC Almere

Survival schoolreisje voor iedereen

Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere zit vol plezier, actie en avontuur. Tijdens het programma voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. Het is niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Op avontuur in het outdoorpark

Het meest geboekte schoolreisje is de survival. In het outdoorpark gaan leerlingen de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen en andere spannende onderdelen. Het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en de wensen van de school. Zo heeft iedereen plezier!

Kies je eigen schoolreisje

Outdoorpark SEC Almere biedt meer, zoals:

  • Expeditie Outdoor: teambuilding, competitie en veel plezier
  • Klimmen & Survival: klauteren in een klimbos en daarna lekker survivallen
  • Vlotvaren: je eigen vlot bouwen en dan heerlijk varen op het meer

Praktische informatie

Het programma duurt tussen de 2 ½ en 5 uur, afhankelijk van de gekozen activiteiten. Outdoorpark SEC Almere heeft een breed aanbod aan eten en drinken – maar het meenemen van eigen consumpties is ook toegestaan. Een schoolreisje bij u op locatie is eventueel ook mogelijk.

Over Outdoorpark SEC Almere

Sinds 1994 organiseert Outdoorpark SEC Almere outdooractiviteiten voor schoolreisjes, introductiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en teambuilding. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het outdoorpark in boswachterij Almeerderhout.

Een schoolreisje naar Outdoorpark SEC Almere kan het hele jaar; de activiteiten worden aangepast aan de weersomstandigheden.

Vanaf € 27,65

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Outdoorpark SEC Almere
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
www.outdoorparkalmere.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!