Schoolreisje naar Oud Valkeveen in Naarden

Gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen

Speelparadijs

Speelpark Oud Valkeveen is al jaren een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Op het park vind je een variatie aan speeltoestellen & attracties, Stronkeltjes theater, een strandje aan het Gooimeer en voor de volwassenen zijn er voldoende plekjes om te genieten van de natuur en de zon.

Veel attracties

Wij hebben een groot aanbod aan attracties. Je kan botsen in de botsauto’s, schommelen in de Flying Ace, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de kleinste bezoekers hebben wij Miniland. Dit is een afgeschermde peuter- en kleuterspeeltuin waar ze kunnen spelen op schommel-, draai- en klimtoestellen.

Ook bij slecht weer

Zelfs bij minder mooi weer kun je toch komen spelen in ons Speelpark. We hebben de overdekte (W)onderwaterwereld, de Telekids bioscoop en een aantal van de attracties zijn overdekt.

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een schoolreis show met Stronkeltje & Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek. Er is een grote kans dat je Stronkeltje, Fonkeltje en Robin tegenkomt. Zij vinden het erg leuk om met alle kinderen op de foto te gaan.

Speciaal voor scholen zijn er verschillende arrangementen samengesteld. Je kunt kiezen voor alleen toegang tot het attractiepark of volledig verzorgde arrangementen inclusief eten en drinken.

Vanaf € 21,95

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Oud Valkeveen
Oud Huizenweg 2
1411 GZ Naarden
www.oudvalkeveen.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!