Schoolreisje naar LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt je graag in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje aan de boulevard van Scheveningen. Tijdens het bezoek hebben kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar de mogelijkheid om te bouwen, spelen en leren met hun klasgenootjes, vrienden en familie. De attractie zal bestaan uit vele interactieve onderdelen met onder andere DUPLO®, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zullen er ook genoeg plaatsen zijn om gewoon lekker met LEGO® te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende attractie waarin je een rit maakt door een LEGO® stad en ondertussen punten verzamelt door te zwaaien met een toverstaf.

MINILAND

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar gasten verschillende Haagse highlights kunnen terug vinden, nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Onder andere het ADO Cars Jeans Stadion, de Pier en het reuzenrad en het Kurhaus hotel zullen hier te zien zijn. In totaal zal het maken van alle gebouwen in MINILAND ongeveer 6800 uur in beslag nemen. Om MINILAND en de andere onderdelen in de attractie goed te onderhouden, zijn er ook een aantal LEGO® bouwexperts nodig. Een van de sleutelrollen in dit team is weggelegd voor de Meester Model Bouwer. Hij leert de gasten meer over LEGO®, de verschillende bouwwerken en hoe zij dit thuis in de praktijk kunnen toe passen, door het geven van mini-workshops en speciale LEGO® bouwsessies.

Een schoolreis om te bouwen, te spelen en te leren

Mocht je een bestemming zoeken voor de volgende schoolreis, dan is LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zeker het bezoeken waard. Samen bouwen, spelen en leren staat centraal. Interactiviteit, creativiteit en leerzaamheid komen hier allemaal samen, om leerlingen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar oud een waardevolle, leuke en vooral leerzame dag te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen. Voor bussen is er de mogelijkheid om dichtbij te parkeren en de leerlingen af te zetten. Ook bieden wij aantrekkelijke prijzen voor (school)groepen en de mogelijkheid tot het bijboeken van eventuele workshops afgestemd op de leeftijdsgroep – informeer bij boeking naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie, actuele prijzen en openingstijden op www.legolanddiscoverycentre.nl

Vanaf €18,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Legoland Discovery Centre Scheveningen
Strandweg 13 K
2586 JK Den Haag
www.legolanddiscoverycentre.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!