Schoolreisje naar Speeltuin de Leemkuil & Brakkefort in Nijmegen

Kom een heerlijke dag vertoeven in de bosrijke omgeving van de Leemkuil of kom met de kids lekker ravotten in Brakkefort.
Er is genoeg te beleven!

Leemkuil

Met meer dan 90 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is speeltuin de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Ontdek de gedeeltelijk ondergrondse glijbaan, een skelterbaan, en vrije val glijbaan, een familieschommel, een piratenschip, een mysterieus oosters verdwaalkasteel en een echte trein. De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor kinderen van groep 3 tot en met 8

Brakkefort

In speeltuin Brakkefort kunnen kinderen zich uitleven op het kleurige speelkasteel, dammen bouwen bij de waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en door spannende tunnels kruipen. Lekker springen kan op de trampolines en het luchtkussen. Speeltuin Brakkefort is een overzichtelijke speeltuin, waar het vooral voor kinderen tot en met groep 5 goed vertoeven is.

Combinatie?

Combinatiebezoeken zijn mogelijk. Ga met de onderbouw naar Brakkefort en met de bovenbouw naar de Leemkuil of combineer een dagje spelen met een bezoek aan het Afrikamuseum. Kijk voor meer informatie op onze websites rechts te vinden.

Speeltuinpakket

Het speeltuinpakket bestaat uit de entree van de speeltuin, een ritje met de trein (de Leemkuil) of scooter (Brakkefort), een bekertje ranja, een frietje met, een ijsje en een snoepzakje.

Vanaf € 14,45

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Speeltuin de Leemkuil
Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
www.deleemkuil.nl

Speeltuin Brakkefort
Kanunnik Mijlinckstraat 72
6525 WX Nijmegen
www.brakkefort.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!