Schoolreisje naar Klimrijk Brabant in Veldhoven

Met de hele klas de boom in

Beleef een actief en avontuurlijk schoolreisje bij Klimrijk. Tussen de Brabantse bomen is een avontuurlijk parcours met wel vijftig hindernissen uitgezet. De leerlingen gaan de uitdaging aan met verschillende moeilijkheidsgraden van beginners tot gevorderden. Onderweg komen ze allerlei hindernissen tegen, waaronder de eendenbrug, klimnetten, een vliegende trapeze en de lussenbrug. Waag je dus op wiebelige loopbruggen en klim en zwier van boom naar boom.

Vanf 4 jaar

Klimmen is al mogelijk vanaf 4 jaar. Voor de leerlingen onder de 1,30 meter is er een speciaal kinderparcours, het Pico-Parcours. Onder intensieve begeleiding klimmen zij op 1,5 meter hoogte door de bomen. Tijdens het klimmen bij Klimrijk ben je altijd gezekerd en word je begeleid door gekwalificeerde instructeurs.

Ontdek alle andere activiteiten

Kom met de klas klimmen of ontdek een van de andere activiteiten. Ga op avontuur door de bossen met de GPS-wandeltocht, daag elkaar uit tijdens het in- of outdoor lasergamen of ontdek springend het Netten Adventure. Een combinatie van verschillende activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

Prijzen en mogelijkheden

Bij Klimrijk Brabant kies je zelf wat er tijdens je schoolreisje gebeurt. Kies uit diverse avontuurlijke activiteiten of stel je eigen programma samen en sluit de dag af met een heerlijk feestmaal. Kijk voor alle schoolreisarrangementen & -tarieven op de website.

logo-klimrijk-brabant

Vanaf € 29,95

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Klimrijk Brabant
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
www.klimrijk.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!