Schoolreisje naar Klimbos Nederland

Op avontuur met de klas

De spanning stijgt. Leerlingen slikken nog een paar keer. Ze staan op het punt grenzen te verleggen en zichzelf een weg te banen door de mooiste en spannendste klimbossen van Nederland. Via uitdagende bruggen, netten en te gekke tokkelbanen, beleven leerlingen niet alleen heel veel lol, maar leren ze ook samenwerken en actief bezig te zijn in de prachtige natuur.

2 uur klimplezier

Het klimuitje start met een verplichte instructie verdeelt in groepen. Hier wordt alles over het klimmen uitgelegd én er wordt getoetst of iedereen echt snap hoe alles werkt. Na de instructie gaan leerlingen zelfstandig aan de slag. Elke klimroutes verschilt in niveau en hoogte. De leerling kiest zelf hoe hoog hij of zij wil gaan!

100% veiligheid

Veilig is het altijd, want door het continu zekersysteem zit je altijd vast. In het bos houden getrainde instructies toezicht en handhaven de regels over veiligheid en bieden hulp waar nodig.

Meer dan klimmen

Op zoek naar schoolreisje voor een dagdeel of juist voor de hele dag? Alles kan! Combineer het klimmen met archery tag en/of boogschieten en beleef een dag vol plezier. Voor een compleet dagje uit is het mogelijk om lunchpakketjes bij te boeken. Handig voor de stevige trek!

Locaties

Klimbos Achterhoek – Ruurlo
Klimbos Brabantse Wal – Bergen op Zoom
Klimbos Dordrecht – Dordrecht
Klimbos Gooi-Eemland – Lage Vuursche
Klimbos Veluwe – Apeldoorn

 

vanaf € 23,15 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Klimbos Nedarland
(vanaf 20 februari 2021 geopend)
www.klimbos.nl