Schoolreisje naar Klimbos Nederland

Klimbos: Het leukste outdoor schoolreisje!

Samen de bomen in, avonturen beleven en grenzen verleggen! Dat is een schoolreisje bij Klimbos Nederland. Via uitdagende bruggen, netten en te gekke tokkelbanen, beleven leerlingen niet alleen heel veel lol, maar leren ze ook samenwerken en actief bezig zijn in de prachtige natuur.

Veilig is het altijd, want door het continu zekersysteem zit je altijd vast. In het bos houden getrainde medewerkers toezicht, handhaven regels over veiligheid en bieden hulp waar nodig.

De spanning stijgt. Leerlingen slikken nog een paar keer. Ze staan op het punt om grenzen te verleggen en zichzelf een weg te banen door de mooiste klimbossen van Nederland.

100% veilig en voor iedereen

Een klimuitje start met een verplichte veiligheidsinstructie verdeeld in groepen. Hier wordt alles over klimmen uitgelegd én er wordt getoetst of iedereen echt snapt hoe alles werkt. Na de instructie gaan leerlingen zelfstandig aan de slag en kiezen ze 2 uur lang hun eigen uitdaging. Elke klimroute verschilt in niveau en hoogte. De leerling kiest dus zelf hoe hoog hij of zij wil gaan!

Een compleet dagje uit?

Wil je je schoolreisje uitbreiden? Dat kan! Combineer klimmen met archery tag en/of boogschieten en beleef zo een dag vol plezier. Voor een compleet dagje uit is het ook mogelijk om lunchpakketjes bij te boeken. Handig voor de stevige trek!

Locaties

Klimbos Ruurlo
Klimbos Bergen op Zoom
Klimbos Dordrecht (in de Biesbosch!)
Klimbos Lage Vuursche
Klimbos Apeldoorn

Vanaf € 29,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Klimbos Nederland
(vanaf 17 februari geopend)
www.klimbos.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!