Schoolreisje naar Historyland in Hellevoetsluis

Ontdek het verleden bij Historyland in Hellevoetsluis!

Bij Historyland is er voor ieder wat wils. Avonturiers kunnen gewapend met een zeef op zoek gaan naar goud in ons pittoreske goudzoekersdorp, of ze kunnen hun golfvaardigheden testen onder het toeziend oog van niemand minder dan de kleine grote Franse generaal Napoleon

Waan je in de Mammoetsteppe, waar het pleistocene tijdperk tot leven komt en ontmoet de majestueuze wolharige mammoet, de angstaanjagende sabeltandkat, de imposante grottenbeer en de woeste wolharige neushoorn. Of beleef een unieke tijdreis in onze Oeroceaan, naar een fascinerende periode waar potvissen en reuzenhaaien van maar liefst achttien meter lang heersten. Ontdek hoe deze prehistorische wezens onze planeet ooit bevolkten.

Leren door beleven

Bij Historyland geloven we in leren door beleven! Buiten in ons park kunnen kinderen een heus dinoskelet opgraven, en de spanning die zich opbouwt terwijl het skelet steeds meer vorm krijgt, is voelbaar in de lucht. Voor de avonturiers die graag het oorlogsveld betreden, bieden we een unieke ervaring met onze legervoertuigen. Klim op de voertuigen en beleef de geschiedenis alsof je er middenin zit. In de bunker ervaar je levensecht een bombardement, een indrukwekkende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Plezier in het water

Na alle historische avonturen is er niets heerlijker dan wat verfrissing en plezier in het water! Onze waterattracties staan garant voor spetterend speelplezier en zorgen voor de ultieme ontlading na een dag vol ontdekkingen. Geen zwemdiploma nodig, omdat het water direct weer wegstroomt.

Reserveer nu  je schoolreis en laat je leerlingen genieten van een dag vol avontuur, verwondering en educatie. Het wordt een reis die ze niet snel zullen vergeten! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in ons unieke park vol geschiedenisavonturen! Parkeren is gratis.

Prijs op aanvraag

All-in prijs inclusief bus en entree

Historyland
Ravenseweg 11c,
3223 LM Hellevoetsluis
www.historyland.nl

 

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!