Schoolreisje naar Hans & Grietje in zeewolde

Een voordelig en verzorgd dagje uit met de klas?

Boek nu het meest magische schoolreisje van Nederland!

In het hart van Nederland, grenzend aan het uitgestrekte Harderbos, vind je een betoverend sprookje. Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark is centraal gelegen in Zeewolde en daardoor makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Hier worden sprookjes werkelijkheid en komen al jouw stoutste dromen uit!

Beleef de magie bij Hans & Grietje

Bij Hans & Grietje bevinden zich vier zalen met ieder hun eigen magie, verschillende speelplaatsen voor de kinderen, glijbanen, een eigen bakkerij en onze open keuken waar we met de gietijzeren pannen de lekkerste pannenkoeken bakken. Inclusief onbeperkt limonade voor de kinderen en koffie/thee voor volwassenen, overheerlijke pannenkoeken, fruit én een ijsje. Een schoolreisje naar Hans & Grietje is voor ieder kind (én begeleider) een spectaculaire belevenis. Wedden dat de kinderen nog maanden praten over dit schoolreisje?

De voordelen op een rij

  • Goed bereikbaar en gratis parkeren voor auto´s en bussen
  • Veilig en overzichtelijk park
  • Eén groot speelparadijs
  • Geheel verzorgd qua eten en drinken, inclusief pannenkoeken, ranja, ijs en fruit
  • Regen? Ook binnen is er van alles te zien en te doen. Een grote speelkelder, diverse indoor glijbanen, geheime gangen en trapjes, een grote toverketel waar kinderen zich in kunnen verstoppen, speelhuisjes, allerlei magische knoppen en touwen welke alles in beweging zetten… ze komen ogen en oren tekort.

Veel meer dan eten

Door vol in te zetten op de beleving en niet alleen eten, hebben we een plek gecreëerd waar je je echt in een sprookje waant. Voor kinderen is er in en rondom het restaurant van alles te beleven. Ouders en begeleiders weten dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken, zodat zij rustig kunnen genieten van een onbezorgd dagje uit.

Je boekt een onvergetelijke en avontuurlijke dag bij Hans & Grietje al vanaf twintig kinderen.

 

Vanaf € 30,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Hans & Grietje
Sternweg 2a
3898 LJ Zeewolde
www.hansengrietjezeewolde.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!