Schoolreisje naar Speelpark De Goudvis in St. Maartenszee

Binnen- en buiten

Speelpark De Goudvis is een groot speelpark (3,5 ha) in de kop van Noord-Holland, met meer dan 2200 m2 indoor speelparadijs en een grote, overzichtelijke buitenspeeltuin. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin met o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussens, trapskelters, een cabriobaan, diverse wippen, kabelbanen, glijbanen, een familieschommel, klimpiratenschip, waterfietsen, waterbrug en niet te vergeten..de grootste Airtrampoline van Europa (400 m2)!

Rodelbaan

In de binnenspeeltuin is het fantastisch spelen in één van de vijf ballenbakken en met een sleetje van de rodelbaan af te glijden! Ook vind u hier trampolines, luchtkussens, een bouwhoek met Mega lego, speelhuisjes, slangentrappen en nog veel meer leuks! Wat dacht u van een rondvlucht met de helikopters aan de monorail? Ook dat is mogelijk bij Speelpark De Goudvis!

Bij Speelpark De Goudvis betaalt u één prijs voor binnen en buiten spelen, waardoor u zeker weet dat uw schoolreisje niet in het water zal vallen bij slecht weer!

Puzzelwandeltocht

Bij mooi weer is het mogelijk een educatieve puzzelwandeltocht te doen. Heerlijk wandelen door de duinen en langs het strand waar u met de kinderen even uit kunt waaien en natuurlijk de puzzels kunt oplossen die u meekrijgt voor onderweg. Een gratis routebeschrijving ligt voor u klaar bij de entree van ons park.

Vanaf € 21,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Speelpark De Goudvis
Zeeweg 91
1753 BB St. Maartenszee
www.degoudvis.eu

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!