Het Giga Konijnenhol in Beerze

Voor het giga gaafste schoolreisje ga je naar het (vernieuwde) Giga Konijnenhol, al jaren een populaire schoolreisbestemming! Vier samen met Bultje het konijn het schoolreisje van je leven! Alles is overdekt, dus de gezellige dag kan niet in het water vallen. Is het wel mooi weer? dan kunnen de kinderen ’s middags spelen op het Giga Konijnenveld met water, zand of op de reusachtige speeltoestellen.

Giga Konijnenhol

Tijdens het schoolreisje in het Giga Konijnenhol zullen de kinderen snel willen spelen, klimmen en klauteren door de netstructuren, vliegen in een echte ufo, springen op het luchtkussen of losgaan in de ballenbak. De stoere kinderen kunnen helemaal naar de top van het Giga Konijnenhol klimmen om van de grote glijbaan naar beneden te suizen. Om half 12 wordt er een spetterende theatershow voor de kinderen opgevoerd waarin Bultje het konijn de spannendste avonturen beleeft.

Compleet vernieuwd in 2017!

Vanaf april 2017 wordt een schoolreisje nog gaver! Het Giga Konijnenhol wordt nog groter met aan drie kanten een uitbreiding! Er komen nieuwe speelvoorzieningen van bijna 10 meter hoog, 4 bowlingbanen en een heel vernieuwd horeca concept. Dat moet je beleven!

vanaf € 15,75 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Giga Konijnenhol
Kampweg 1
7736 PK Beerze
www.gigakonijnenhol.nl