Schoolreisje naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar

Met een bezoek aan Duinrell beleeft u samen met de klas de leukste schooldag van het jaar. Attractiepark Duinrell is met meer dan 40 attracties en de centrale ligging in de Randstad de ideale schoolreisbestemming. Het park is overzichtelijk en er is superveel te beleven voor zowel kleuters, onder- en bovenbouw!

Ruim 40 attracties voor jong en oud

De kleintjes willen met de juf of meester in de Kikkerachtbaan, een rondje in het Kikkerrad en vinden volop speelplezier in de nostalgische speeltuinen, in Wonderland en indoorspeelparadijs Rick’s Fun Factory. De grotere kinderen testen hun zenuwen tijdens een duikvlucht van achtbaan Falcon, tollen in het rond in de Mad Mill en beleven een spetterende afdaling in de Splash.

Voor iedereen langer dan 100 cm is er achtbaan Dragonfly. Soepel kronkelt hij langs de bomen van het Duinrell-bos en gaat hij van hoog in de lucht naar laag over de grond. Kinderen langer dan 125 cm kunnen de nieuwste attractie Wild Wings uitproberen. Wild Wings is een vliegattractie die twaalf vliegtuigjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen, bepaal je zelf hoe vaak je over de kop gaat!

Tropisch Tikibad

Een bezoek aan het Tikibad maakt de schoolreis pas écht compleet. De elf unieke glijbanen en overige waterattracties maken het tropische Tikibad één van de populairste attracties van Duinrell, dus een bezoek hieraan mag zeker niet ontbreken.

Eten en drinken

Tijdens de schoolreis is onze schoolreislunch een heerlijke verrassing. Vandaag even geen bruine boterham, maar patat met mayo, kipnuggets een pakje drinken en een waterijsje.

Nemen de kinderen zelf een lunchpakketje mee? Dan vindt u op Duinrell diverse picknickplekken waar de groep zich kan verzamelen voor een korte of lange pauze of voor vertrek.

 

Schoolreispakket

  • Onbeperkt toegang tot het attractiepark
  • Per zes leerlingen één begeleider gratis
  • Gratis plattegrond per begeleider
  • Gratis terugkomkaartje voor ieder kind (geldig i.c.m. min. drie betalende familieleden)
  • Voeg diverse extra’s toe zoals twee uur toegang tot het Tikibad of de schoolreislunch.

Vanaf € 26,25

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
www.duinrell.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!