Schoolreisje naar Dolfinarium in Harderwijk

Het Dolfinarium: het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jullie droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! Dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Een mooie manier om de wondere waterwereld van nog dichterbij te ontdekken.

Nieuw: de interactieve presentatie met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College! Jij stapt – zeker weten – voor je lol in de schoolbanken voor deze interactieve presentatie over de fysieke- en gedragseigenschappen van deze bijzondere diersoort.

Door het educatieve karakter van de superleuke voorstellingen leer je spelenderwijs over de dieren en de natuur. In de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica in de grote koepel in het park, leer je alles over de natuurlijke en onnatuurlijke bedreigingen voor de dolfijnen in de natuur.

Een dag vol plezier!

Samen met jouw klas op een leerzaam avontuur? Een schoolreisje naar het Dolfinarium is voor leerlingen en de meeste begeleiders een zorgeloos dagje uit.

Acht prachtige voorstellingen, met als klap op de vuurpijl het nieuwe ‘Zeeleeuwen College’ en de dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’. Een dag Dolfinarium is een dag vól speelplezier. Ontdek de vier stoere speeltuinen. Met zijn allen klimmen op de hoge loopbrug, glijden van de lange glijbaan en tokkelen over de kabelbaan. Of ontdek de waterattractie Waterpret. Hebben jullie de waterglijbanen al uitgeprobeerd? Met je klasgenoten van de glijbaan, dat wordt dikke pret!

Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen, spetteren en genieten, wat wil je nog meer?

Leer de natuur te beschermen

Tijdens een dagje Dolfinarium worden de kinderen zich bewust van de natuur. Ze zien de dieren van heel dichtbij en leren over de plastic soep in de oceaan. Zo wordt iedereen zich bewust van de noodzaak van natuurbehoud.

Ontdek onze educatieve lesprogramma’s, waarin jullie exclusief op bezoek gaan bij onze dieren. Je kunt kiezen uit 3 verschillende programma’s: walrussen & dolfijnen, bruinvissen & zeehonden of roggen & haaien. Tijdens die 35 minuten durende programma leer je van een verzorger op interactieve wijze over onze dieren, de natuur en hoe je kunt helpen de natuur te beschermen. Wie weet verdienen jullie zelfs wel het diploma ‘Beschermer van de oceaan’!

Ook krijgt iedere leerling een dierenpaspoort vol leuke foto’s, een speurtocht en de leukste dierinformatie. Wie weet het geheime woord te ontcijferen?

Vanaf € 25,25

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Dolfinarium Harderwijk
 Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
www.dolfinarium.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!