Schoolreisje naar Dolfinarium in Harderwijk

Ben je op zoek naar de leukste bestemming voor jouw schoolreisje?
Kom dan naar het Dolfinarium!

Speelkameraadjes gezocht!

Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Ontdekken, leren & spelen!

Een schoolreisje naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met drie shows, zes educatieve voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag.
Tijdens jouw schoolreisje leer je op een speelse en interactieve manier van alles over de dieren van het Dolfinarium.
Zo krijgt iedere leerling een gratis dierpaspoort vol leuke foto’s en dierinformatie.
Er is ook een gratis lespakket te downloaden en de klas kan meedoen aan een leerzame speurtocht (Dier & Doe Game) over het park!

Dier & Doe Game (tegen betaling)

Bij de Dier & Doe Game leren kinderen op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven.
Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten.

Kom snel nog eens langs!

Willen de leerlingen aan het einde van de dag nog niet naar huis? Wees gerust, ze krijgen allemaal een bon mee voor een gratis tweede bezoek aan het Dolfinarium, zodat ze snel nog een keertje kunnen komen!

vanaf € 21,75 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Dolfinarium Harderwijk
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
www.dolfinarium.nl