Schoolreisje naar Dolfinarium in Harderwijk

Ben je op zoek naar de leukste bestemming voor jouw schoolreisje?
Kom dan naar het Dolfinarium!

Ontdek de wondere onderwaterwereld

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar op jou. In deze spetterende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven centraal. Bewonder de bulderende zeeleeuwen, maar pas op! Spettergevaar! Kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je aaien. Of roetsj van de glijbanen in ons nieuwe waterpark Waterpret! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen, spetteren en genieten, wat wil je nog meer?

Ontdekken, leren & spelen!

Een schoolreisje naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met de vele educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en ons waterpark Waterpret is er genoeg te beleven in één dag.
Tijdens jouw schoolreisje leer je op een speelse en interactieve manier alles over de dieren van het Dolfinarium.
Zo krijgt iedere leerling een gratis dierpaspoort vol leuke foto’s, een speurtocht en de leukste dierinformatie. Wie weet het geheime woord te ontcijferen?

Educatief lesprogramma (bovenbouw)

Het Dolfinarium biedt daarnaast leuke lesprogramma’s aan voor €1,50 p.p. Tijdens dit 35 minuten durende programma, leren kinderen van een verzorger op interactieve wijze over onze dieren, de dieren in de natuur en hoe zij kunnen helpen de natuur te beschermen. Er zijn 3 programma’s: Walrussen & Dolfijnen, Bruinvissen & Zeehonden of Roggen & Haaien. Welke dieren zou jij beter willen leren kennen? Kijk hier voor de voorwaarden.

Vanaf € 25,25

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Dolfinarium Harderwijk
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
www.dolfinarium.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!