Schoolreisje naar Attractiepark DippieDoe in Best

Attractiepark DippieDoe: daar willen alle kinderen naartoe!

Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres! Het park is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Op het park vind je een variatie aan speeltoestellen & attractie. Het buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten.

De 6 voordelen van attractiepark DippieDoe

  1. Kindvriendelijk, veilig & overzichtelijk
  2. Zeer betaalbaar
  3. Gratis entree voor 1 leerkracht/begeleider op 6 kinderen
  4. Geen wachtrijen, onbeperkt spelen
  5. Bosrijke omgeving aan het meer
  6. Meer dan 20 attracties

Veel attracties

Er is een groot aanbod aan attracties en speeltoestellen. Zo kan je botsen in de botsauto’s, schommelen in de Slinger sloep, hard gaan in de achtbanen, zweven in de Draaikolk en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen.

Ook bij slecht weer

Bij Attractiepark DippieDoe kun je ook op schoolreisje gaan bij slecht weer. We hebben een overdekte binnenhaven waar je kan klimmen in het Klauterkajuit, glijden van de Grote Golf of zweven in de Stormtoren.

Een compleet dagje uit?

Een schoolreisje blijft zeer betaalbaar in combinatie met speciale arrangementen voor de kinderen. Zo kun je een schoolreisje aanvullen met een DippieDoe snack-menu.

Online boeken

Een schoolreisje kun je makkelijk en snel online reserveren. Attractiepark DippieDoe neemt hierna contact met je op om de reservering te bevestigen.

Vanaf € 20,95

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Attractiepark DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ BEST
www.dippiedoe.nl