Schoolreisje naar DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen

 

Klas vol Dierennerds

Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds!

Je ontdekt namelijk de natuur in ons bos vol avontuur. In DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Met de gratis speurtocht ontdek je het park en leer je van alles over de dierbewoners. Midden in het land, midden in het bos, steek je wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. Dwaal door het Woud en bezoek de Woudwachter op de Kwetterterp. Tussen het vogelgekwetter kom je alles te weten over de vogels in de natuur en in je eigen buurt.

 

Nieuw: vernieuwd Dinobos & Dierkeuken

Ontdek  het vernieuwde Dinobos. Reis terug in de tijd en ontdek welke dinosaurussen miljoenen jaren geleden op aarde leefden. Pas op voor de T-rex! Later dit jaar openen wij ook de Dierkeuken. Daar ontdek je alles over wat onze dieren eten. Weet jij waar de luiaard van smult of hoeveel een giraffe op een dag eet? Gratis speurtocht Iedere leerling krijgt een speurtocht di

 

Gratis speurtocht

Iedere leerling krijgt een speurtocht die op maat is gemaakt voor elk gewenst onderwijsniveau.

 

Gezond lunchpakket

Naar wens kun je je schoolreis uitbreiden met een gezond lunchpakket, een ritje in de Berenboemel en nog meer leuke en leerzame extra’s.

 

Gratis kopje koffie

En oh ja: voor de begeleiders is er gratis koffie en thee.

Vanaf € 26,75

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
www.dierenparkamersfoort.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!