Schoolreisje naar DierenPark Amersfoort

Klas vol Dierennerds

Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds! Via de Klim Alles-route klauter je onder, boven en langs de dieren. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop! DierenPark Amersfoort vind je midden in het land, midden in het bos.

Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop dwaal je door het Woud, ontmoet je de Woudwachter op de Kwetterterp, zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en maak je een tijdreis naar miljoenen jaren geleden in het Dinobos. Pas op voor de T-rex!

Nieuw: Dierkeuken en chimpanseeverblijf

Gluur bij de nieuwe Dierkeuken naar binnen en kom erachter waar de luiaard van smult en hoeveel een giraffe op een dag eet. Jij wordt een echte voedseldetective. Bespeur het Voedselpad, ruik, voel en ontdek welk voedsel in de kisten ligt, kraak de geheime code van de Voedselkraker en speel onze dierenquiz.

Ontmoet deze zomer de chimpansees in hun gloednieuwe chimpanseevallei. Tussen de bomen kom jij erachter waarom het bos zo belangrijk is voor deze mensapen en ontdek jij waarom deze apensoort wordt bedreigd. 

Gratis speurtocht

Iedere leerling krijgt een speurtocht die op maat is gemaakt voor elk gewenst onderwijsniveau.

Gezond lunchpakket

Naar wens kun je je schoolreis uitbreiden met een gezond lunchpakket, een ritje in de Berenboemel en nog meer leuke en leerzame extra’s.

Gratis kopje koffie

En oh ja: voor de begeleiders is er gratis koffie en thee.

Gids in de Klas

Jij kunt met jouw klas een bezoek brengen aan DierenPark Amersfoort, maar wist je dat het dierenpark ook in jouw klas verschijnt? Laat een unieke gastles verzorgen door een echte dierenkenner! De Gidsen van DierenPark Amersfoort zitten bomvol dierenkennis. Met een tas vol materialen en een hoofd vol dierenverhalen houden de Gidsen iedere leerling bij de les.

Vanaf € 26,75

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
www.dierenparkamersfoort.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!