Dierenpark Amersfoort in Amersfoort

Klim over, naast, onder, boven en tussen de dieren in DierenPark Amersfoort

Schoolreisje

Tijdens je schoolreisje leeuwen, olifanten, stokstaartjes, giraffen en nog veel meer dieren ontmoeten? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, want hier zijn alle dieren wel heel dichtbij!

Klim Alles-route

Elke dag kan je alles vragen aan de dierverzorgers, terwijl de dieren genieten van een lekkernij. Met de Klim Alles-route kan je met je klasgenoten klauteren over bruine beren, glijden bij hyena’s en met een vlot het water oversteken onder toeziend oog van maraboes in SnavelRijk.

Dinopark

Enorme tanden, meters lange poten en stekelige staarten… Wanneer je een stoere klas hebt, kunnen jullie ook het Dinopark bezoeken. Maak een reis door de tijd en kom in een bos vol dino’s terecht! Maak kennis met ruim zeventig levensgrote dinosauriërs, test of je sneller bent dan de gevaarlijke T-rex en zweef mee met de vliegende Pterodactylus. Probeer ook eens of je op de foto pas met de twaalfmeter hoge Brachiosaurus. Een echte dinokenner? Help dan mee een dinoskelet op te graven als een archeoloog.

Kortom; met een schoolreisje naar DierenPark Amersfoort ga je een onvergetelijk dagje uit tegemoet in het meest speelse dierentuin van Nederland!  

vanaf € 21,- per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
www.dierenparkamersfoort.nl