Schoolreisje naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel

BillyBird, binnen en buiten volop speelplezier

BillyBird Park Hemelrijk is een overzichtelijk park met meerdere speelgebieden, binnen- en buiten. Ook vind je hier grotere attracties, zoals een achtbaan of bootjesglijbaan, voor echte avonturiers. Het park is de perfecte locatie voor groep 1 t/m groep 8.

Overzichtelijke speelgebieden

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied staat vol attracties zoals het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines, een zweefmolen, een draaimolen, helikopters, theekopjes en nog veel meer! Dit complete gebied heeft maar één in- en uitgang waardoor je als begeleider altijd overzicht hebt over de kinderen. Ook is er als het regent voldoende schuilmogelijkheid.

In natuurspeeltuin de Oervallei gaan de kinderen op zoek naar goud, graven ze fossielen op, swingen ze op schommels van 11 meter hoog, klauteren ze de heuvels op en glijden er vervolgens van af.

Komen jullie met de klas op avontuur in het park? Ontdek het nieuw klimparcours: Ruig! Geschikt voor alle leeftijden. Kom chillen in het bouncenet, ga van de vrijeval glijbaan, of maak een rondje in de SaltoSwing, de 360 graden schommel.

Binnen spelen

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in binnenspeeltuin Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. De binnenspeeltuin bestaat uit twee gedeeltes. De kleuterkade is speciaal ingericht voor kinderen tot 6 jaar oud, en de Piratenkooi is gemaakt voor kinderen tot en met 12 jaar. In de binnenspeeltuin vind je ook een groot terras waar je kunt ontspannen en een oogje in het zeil kunt houden.

Onze andere overdekte attractie is de Ballenfabriek, volledig gethematiseerd als fabriek. Klok je in en ontdek alle speel­elementen. Schiet op elkaar met ballenkanonnen, duik in een ballenbak, word ondergedompeld in een ballendouche, raas over de rollerbaan of door de glijbaan en ontdek de verschillende ruimtes. Voor begeleiders is er een Fabriekskantine ingericht waar je heerlijk kunt zitten en overzicht hebt over de kinderen.

Avonturen beleven

Avonturiers kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak dan een spectaculaire rit in de familie achtbaan en raas vervolgens van de bootjesglijbaan Splash!

Vanaf € 21,75

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
5408 SM Volkel
www.billybird.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!