Schoolreisje naar Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, het indrukwekkendste schoolreisje van Nederland

Zie, hoor, voel en proef de safari! Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de Big Five. Ga met je leerlingen op avontuur en ontdek meer dan 100 diersoorten. Laat je zintuigen prikkelen tijdens een van de indrukwekkende safari’s en leer alles over de mooie natuur en bijzondere diersoorten.

Klaskamer Safaripark

Een schoolreisje bij Safaripark Beekse bergen is uniek, onvergetelijk en ook nog eens leerzaam! Naast de avonturen die je kunt beleven in het Safaripark, kun je namelijk gebruik maken van de Klaskamer, het speciale leslokaal van Beekse Bergen. Zo verzorg je de perfecte mix tussen een leuke én leerzame dag. Rangers verzorgen hier spannende en leerzame lessen, waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt. Maar ook onderwerpen als diergroepen en biodiversiteit komen aan bod. Met het gratis lespakket begint de voorpret al op school. Je ontdekt de lespakketten op beeksebergen.nl/lespakketten. 

Met de auto, boot, bus of te voet op safari

Zonder safari is je dag natuurlijk niet compleet. Maak een ritje met de safaribus, waar rangers interessante weetjes vertellen over de vele dieren die je onderweg kunt zien, zoals jachtluipaarden en giraffen. Stap aan boord van de bootsafari en ontdek het Safaripark vanuit een heel ander oogpunt. Een ranger neemt je mee met verhalen over de dieren die je aan wal kunt spotten en over de prachtige natuur. Liever zelf op avontuur? De wandelsafari is een uitgebreide route die kronkelt via chimpansees en gorilla’s, langs de leeuwen naar de neushoorns, en van olifanten tot aan de pinguïns!

Combineer met Speelland Beekse Bergen

Na zo’n leuke en leerzame dag is het natuurlijk heerlijk om nog even lekker te kunnen spelen. Bij Speelland Beekse Bergen kun je terecht voor spectaculair speelplezier en spetterende waterpret, dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

Reserveer vóór 1 april voor een bezoek na 1 april en profiteer van de vroegboekkorting! 

logo-beekse-bergen

Vanaf € 28,-

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
www.beeksebergen.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!