Schoolreisje naar Ballorig

38+ vestigingen verspreid over Nederland

Kom met je BSO, kinderdagverblijf of school naar Ballorig voor een actieve dag klimmen, rennen en samen spelen. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud, met uitdagende toestellen gericht op sportief bewegen en samen ontdekken. Van verstoppen in de ballenbak en racen van de grote glijbanen tot springen op de trampolines, er is voor elke leeftijd genoeg te beleven. Ballorig verbindt en is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesloten. Voor jonge kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte, waar ze veilig kunnen spelen omringd door leeftijdsgenootjes.

De grote en overzichtelijke ruimtes maken iedere Ballorig speeltuin tot een perfecte locatie voor een veelzijdig schoolreisje of BSO-uitje. Alle (38!) vestigingen zijn zo ingericht dat je vanuit het centraal gelegen restaurant goed zicht hebt op de spelende kinderen en kunnen de kinderen jou ook goed zien.

Wij ontzorgen jullie tijdens het uitje

Wij nemen veel van jullie uit handen. Onze uitjes zijn daarom een uitkomst voor leerkrachten van basisscholen, medewerkers van BSO’s en kinderdagverblijven. Terwijl de kinderen druk zijn zich spelenderwijs te ontwikkelen, kunnen jullie in ons horecagedeelte genieten van een heerlijk drankje met iets lekkers erbij!

Oneindig veel mogelijkheden

Wij hebben speciale arrangementen voor BSO’s, kinderdagverblijven en scholen. Bekijk dit op onze website. Andere wensen? In overleg is bijna alles mogelijk!

Openingstijden

Wij zijn 364 dagen in het jaar geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur
Bekijk de actuele openingstijden van jouw favoriete vestiging

Vanaf € 26,2o

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Ballorig speelparadijs
Meerdere locaties door heel het land.
In elke provincie vind je een Ballorig
www.ballorig.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!