Schoolreisje naar Avonturenboerderij Molenwaard
in Groot-Ammers

Ga samen met je leerlingen op schoolreis in de prachtige Zuid-Hollandse polder en ontdek van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard.

 

Waar spelen ontdekken is

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en de oude molen bezoeken. Met haar breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

 

Fien & Teun

De verhaaltjes van Fien en Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen de Avonturenboerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun langs voor een leuke groepsfoto én een vrolijke minishow. Ongetwijfeld een unieke beleving voor uw leerlingen.

 

Gezellige Beestenboel

Aaien, knuffelen of voeren, bewonder de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

 

Spetterende ontdekking

Ook maken de leerlingen kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Bij de speelplek met waterwerken ervaren ze op een actieve wijze de werking van water. Lukt het ze om Holland droog te houden?

 

Mike & Molly Land

Speciaal voor de allerkleinsten is er het nieuwe themagebied: Mike & Molly Land. De schaapjes Mike en Molly zijn de nieuwste dierenvriendjes van Fien en Teun op de Avonturenboerderij. Mike & Molly Land is een buitenspeelparadijs met o.a. loopfietsjes, schaapjes knuffelen en interactieve speel- en leeractiviteiten.

 

Standaard zit bij elk schoolreisje inbegrepen:

  • Toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard
  • Begeleider gratis (bij 1 op 5 kinderen)
  • Fien & Teun Minishow
  • Boerderijdiploma
  • Digitaal lespakket
  • Terugkomkaartje voor alle leerlingen

 

Maak daarnaast een keuze uit drie arrangementen:

  • Educatief uitje
  • Regulier schoolreisje, inclusief lunch met frietjes, drankje en ijsje
  • Gezond schoolreisje, inclusief lunch met boerenboterham met kaas (of ham), vruchtensap en appel

Vanaf € 23,50

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
www.avonturenboerderij.nl