Schoolreisje naar Artis in Amsterdam

ARTIS is de ideale bestemming voor een schoolreisje.

Eigen verhaal

Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Leerlingen ervaren dit zelf tijdens hun bezoek. Ontdek de allerkleinste organismen in ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Reis samen door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk met de klas de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Zie de honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het ARTIS-Park met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft.

Schoolreisje naar ARTIS

Met de groep naar ARTIS is altijd feest. Kom op excursie en maak gebruik van de ARTIS-lespakketten en -werkbladen. Boek een les van een ARTIS-docent over voeding, insecten, fossielen of sterren. Laat je leerlingen het ARTIS-park ontdekken met een speurtocht.

Micropia

Laat je leerlingen ook kennismaken met de onzichtbare natuur. In Micropia kunnen leerlingen en studenten zich verdiepen in het machtigste en meest succesvolle leven op aarde, microben. Meer informatie vind je op: www.micropia.nl/scholen.

Vanaf € 19,75

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Artis
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
www.artis.nl

Schooltravel-online

Word ook schoolreisexpert!

Schrijf je in voor onze schoolreis-inspiratie-nieuwsbrief en ontvang de leukste schoolreistips.

Dank je voor het inschrijven!