Outdoorpark SEC Survivals in Almere

Sinds 1994 organiseert SEC Survivals outdooractiviteiten voor schoolreisjes, introductiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en teambuilding. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het outdoorpark in boswachterij Almeerderhout. Een schoolreisje naar Outdoorpark SEC Survivals kan het hele jaar; de activiteiten worden aangepast aan de weersomstandigheden.

Survival schoolreisje voor iedereen

Een schoolreisje bij SEC Survivals zit vol plezier, actie en avontuur. De leerlingen voeren uitdagende opdrachten waarbij het niet belangrijk is wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Op avontuur in het outdoorpark

De leerlingen gaan de uitdaging aan met junglebruggen, boogschieten, camotunnels, hindernisbanen, klimwand en andere spannende onderdelen. Het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Leuke combinaties

Outdoorpark SEC Survivals biedt extra activiteiten aan die uitstekend combineren met een survival

  • Highrope klimmen: een ontdekkingstocht hoog in de bomen, bij buren Fun Forest
  • Vlotvaren: eerst je eigen vlot bouwen en daarna heerlijk varen op het meer
  • Zeskamp: een speelse wedstrijd tussen teams, vol leuke onderdelen zonder modder
Praktische informatie

Het programma duurt tussen de 2 en 5 uur, afhankelijk van de gekozen activiteiten. Outdoorpark SEC Survivals heeft een breed aanbod aan eten en drinken – maar het meenemen van eigen consumpties is ook toegestaan.

vanaf € 21,40 per persoon

Deze prijs is inclusief bus en entree.

Outdoorpark SEC Survivals
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
www.sec-survivals.nl