Schoolreis naar Floriade Expo 2022 in Almere

Op schoolreis naar Floriade Expo 2022

Een schoolreisje naar Floriade is niet zomaar een schoolreisje. Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Het is de 7e keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden, ditmaal op een prachtige locatie in Almere. De Nederlandse tuinbouw brengt hier in samenwerking met nationale en internationale deelnemers het thema ‘Growing Green Cities’ tot leven. Laat je op de Expo verrassen door allerlei groene innovaties waarmee steden leuker, leefbaarder en duurzamer gemaakt kunnen worden.

Leerlingen krijgen op een leuke manier inzicht in het thema ‘Growing Green Cities’. Over hoe groen onze steden geweldig kan maken. Ze leren over groen, voeding, gezondheid en energie. De perfecte mix van leren over duurzaamheid en samen plezier hebben.

 

Floriade, unieke kans voor een schoolreisje

De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade vindt maar één keer in de tien jaar plaats. Mis het dus niet! Kom vanaf 14 april 2022 naar Floriade Expo en geniet met de hele klas van groen.

  • Proef, voel, ruik en ontdek alles wat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft.
  • Maak een reis langs alle landententoonstellingen en andere leuke plekken op het Floriade-park.
  • Zweef over het park in de kabelbaan, een onvergetelijke ervaring.
  • Speciaal voor kinderen: bekijk een kindertheatervoorstelling in het bostheater en speur met de hele klas door het park tijdens de Floriade Kids Expeditie.

Heb je al zin gekregen om met je school op avontuur te gaan op het Floriade-park? Het is vanaf nu mogelijk om een schoolreis te boeken op onze website.

Voor meer informatie over schoolreizen bezoek floriade.com of neem contact op met scholen@floriade.com.

Vanaf € 21

per persoon

All-in prijs inclusief bus en entree

Floriade Expo 2022
Archerpad 8
1324 ZZ Almere
www.floriade.com